Kadir Topbaş Ameliyat Oldu

reis kadir
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş’ın ‘septal deviasyon’ ve ‘endoskopik sinüs’ ameliyatı geçirdiği açıklandı.
Geçtiğimiz günlerde gazetecilere artık torun sevmek istediğini ve en fazla bir dönem daha başkanlık yapmayı düşündüğünü söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ameliyat oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ‘septal deviasyon’ ve ‘endoskopik sinüs’ ameliyatı geçirdiği açıklandı. Söz konusu ameliyat kapsamında Kadir Topbaş, burundan nefes almayı kolaylaştıracak ve aynı zamanda sinuzitlerini de açacak bir operasyon geçirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Başkan Topbaş’ın bugün saat 11.30′da Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde ‘septal deviasyon’ ve ‘endoskopik sinüs’ ameliyatı geçirdiği bildirildi.
Kadir Topbaş’ın geçirdiği bu operasyonun herhangi bir hayati önemi bulunmuyor. Söz konusu ameliyat, Kadir Topbaş’ın nefes almasını kolaylaştıracak ve şiddetli baş ağrısına sebep olan sinüzitlerinden kurtaracak.
Prof Dr. Harun Cansız tarafından yapılan ve başarılı geçen ameliyat sonrasında hastanede istirahata alınan Başkan Topbaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ne zaman mesaiye başlayacağı ise bilinmiyor.

1 yorum:

Yönetici dedi ki...

okodkwoköd